info@vokahomedesign.al 0692069068

Voka Home Design

Vokahomedesign ka lindur në vitin 2006 ne Durres.Dhe vazhdoj zgjerimin e saj me hapjen e Showroomit në Tirane në Hilton Garden Inn Tirana, Albania
Bulevardi Gjergj Fishta 146, 1001 në një zonat kryesore të kryeqytetit të dedikuar për mobilimin.

Vokahomedesign ofron një zgjedhje unike dhe ekskluzive të mobiljeve, ndriçimit dhe aksesorëve për banesat në shtëpi dhe publike, të paraqitura në një mënyrë për të stimuluar vizualisht dhe për të nxitur vizitorët.

Vokahomedesign ka krijuar partneritete të konsoliduara me kompanitë prodhuese më të mira në sektor, për të garantuar gjithmonë produkte dhe zgjidhje të përsosmërisë, dallimit dhe inovacionit absolut.

Kompania gjithashtu ofron shërbime të Projektimit dhe Konsulencës, duke ndjekur Klientin në të gjitha fazat, nga sondazhet e mjediseve në studimin e zgjidhjeve të projektimit, nga zgjedhja e orendive deri te shpërndarja, instalimi dhe asistenca pas shitjes.

Sherbimet Tona

Close Menu